• [7 mani GRAN]

22/01/2011

Felicitats a les entitats i al poble de Salt

El dia 22 de gener de 2011 serà recordat com el dia que el poble de Salt va sortir al carrer a dir que volem viure a Salt en pau i bé.

El dia que vam ser capaços de sortir com un sol sol poble a dir que tenim problemes, que tenim necessitats, reptes, que hi ha molta feina per fer però que l’hem de fer plegats. No hem sortit al carrer a dir que tot va bé i que no passa res. Hem sortit a reivindicar, des de la unitat, que volem un full de ruta per millorar la qualitat de vida de totes les persones que vivim a Salt, que volem millorar els nostres barris, la seguretat, l’educació, la convivència,….,.

Una vegada més, el teixit associatiu de Salt, la societat saltenca organitzada ha liderat una resposta que demostra que tenim una oportunitat per sortir-nos-en.

Ara cal que els nostres governants, i els que aspiren a governar-nos, també estiguin a l’alçada. D’aquí a pocs mesos hi ha eleccions municipals a Salt. La fragilitat de la situació social al nostre poble no podrà sostenir gaire més que se segueixin llençant missatges contradictoris, que se segueixi utilitzant la immigració com a arma en comptes de fer propostes per millorar el poble. La campanya electoral no se pot centrar amb quin color polític governant ha vingut més immigració o amb quin altre hi ha hagut més crispació o en missatges enganyosos per a contentar la galeria. Anem a dibuixar el camí de millora de Salt, amb propostes honestes a curt, mig i llarg termini. I en aquest camí, sens dubte hi haurà d’haver el potenciar aquest teixit associatiu, aquesta capacitat d’autoorganització que encara tenim, aquesta voluntat de ser de Salt i de lluitar tots plegats per un futur millor.
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: