• [Q15sv70u GRAN]

19/09/2011

Ferran Burch rellevarà ramon muñoz al capdavant d'IPS

L’assemblea d’Independents per Salt (IPS) va escollir aquest dissabte a Ferran Burch com a proper cap de llista d’IPS per a les properes eleccions municipals.

D’aquesta manera es produeix un relleu a la candidatura saltenca que durant els darrers tres mandats ha encapçalat Ramon Muñoz.
Ferran Burch té 32 anys, és membre d’IPS i un saltenc molt vinculat al teixit associatiu de la vila en diverses iniciatives socials i culturals.
Ferran Burch ha manifestat que tenim un repte important al davant: activar tot allò que té de positiu Salt, la participació de base per sumar cap a la transformació del nostre poble. Considera que tenim una oportunitat, que com a poble necessitem traçar un camí de millora de la qualitat de vida de tots plegats, i que haurem de lluitar per arribar-hi. Caldrà treballar en dues direccions: des de dins de l’Ajuntament, impulsant un ordre de prioritats diferent, que abordi les problemàtiques, necessitats i demandes més evidents amb coherència i perspectives de futur. Però també des de fora, avançant en diferents àmbits en la conscienciació i la pràctica efectiva del poble que volem.
Ramon Muñoz, regidor a l’Ajuntament de Salt per aquesta formació, ha manifestat que el relleu és positiu perquè el més important és la continuïtat d’unes idees i del grup de persones que hi ha al darrera. Afirma que dins d’un grup és important que diferents persones puguin adquirir responsabilitats diverses en cada moment, i que quan acabi el mandat continuarà activament a Independents per Salt en el treball del dia a dia dins del grup.

S’acaba l’etapa amb ICV.
L’assemblea d’Independents per Salt també va tractar la finalització de l’etapa en què, conjuntament amb ICV, s’impulsava la candidatura a les eleccions municipals de Salt. Tot i iniciar camins per separat es va valorar positivament l’etapa de coincidència d’ambdues formacions polítiques.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: