[Ajuntament salt m]

07/03/2018

L’equip de govern, d’ERC i IPS-CUP aprovarÓ el pressupost del 2018

L'Ajuntament de Salt comptarÓ aquest any amb un pressupost de 25,6 milions d'euros, aproximadament 1 miliˇ mÚs que el 2017.

Amb aquest acord, aconseguit amb el suport dels tres regidors del PDeCAT, juntament amb la reducciˇ del deute fins al 65% (el 2014 era del 106%) i la possibilitat de realitzar inversions, l'Ajuntament de Salt podrÓ aprovar un pressupost optimista per a la millora de la qualitat de vida de ve´ns i ve´nes.

L'acord assolit i presentat ahir en roda de premsa es basa en tres grans eixos; la consolidaciˇ del projecte Juguem?, mÚs recursos per a l'Oficina Local d'Habitatge i la prioritzaciˇ conjunta d'una sŔrie d'inversions per un import aproximat de 600.000 €. Aquestes es consensuaran al llarg dels mesos vinents per abordar les Órees mÚs necessitades. Des de IPS-CUP volem posar de relleu les millores que aquest acord comporta, especialment en l'Ómbit social: el projecte Juguem? seguirÓ la seva consolidaciˇ i disposarÓ de recursos propis per a poder duplicar els patis d'escola i places dinamitzades per monitors de lleure de les quatre actuals fins a vuit en total. El Juguem? Ús un projecte social transversal que es duu a terme amb un teixit d'entitats i associacions per garantir als infants espais de lleure i d'educaciˇ que fomentin la relaciˇ, la participaciˇ i la integraciˇ social. Un projecte considerat clau per IPS-CUP i que dˇna resposta a diferents inquietuds tant ve´nals, com familiars i educatives. En qŘestiˇ d'Habitatge, s'impulsarÓ i dinamitzarÓ la borsa de lloguer social per tal de mobilitzar els pisos buits que no compleixin amb la seva funciˇ social i per aconseguir convenis amb les entitats bancÓries i aixÝ disposar de mÚs habitatges socials.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: