• [Assembleapostelectoral2015 GRAN]
  • [Assembleapostelectoral2015 GRAN]
  • [Assembleapostelectoral2015 GRAN]
  • [Assembleapostelectoral2015 GRAN]
  • [Assembleapostelectoral2015 GRAN]
  • [Assembleapostelectoral2015 GRAN]

28/05/2015

IPS-CUP disposada a votar Jordi Viñas per a l’alcaldia de Salt

Tampoc descarta formar part del nou govern si hi ha prou entesa en el programa.

L’assemblea d’Independents per Salt - Candidatura d’Unitat Popular es mostra disposada a votar el candidat a l’alcaldia d’ERC a Salt.

Durant la campanya, dins de l’eix per “un poble compromès”, IPS-CUP ja reclamava “un ajuntament implicat amb la realitat nacional i social de la qual formem part”, i concretament un alcalde amb un compromís clar amb el procés independentista. I és que considera que en els propers temps els municipis, els ajuntaments i els seus representants encara hauran de jugar un paper important en aquest procés. En aquest sentit considera que l’alcaldable d’aquest perfil amb més possibilitats de sortir elegit és el cap de llista d’ERC.

Al mateix temps, durant aquests dies moltes persones han manifestat la necessitat d’un relleu a l’alcaldia de Salt. IPS-CUP ha recollit aquesta demanda i facilitarà aquest canvi d’alcaldia. Un canvi que ha de ser en el fons i en les formes: un alcalde i un govern dialogant, que respecti escrupolosament les formes democràtiques.

Per IPS-CUP també cal que el govern saltenc treballi per fer del futur de Salt un projecte col·lectiu, on el poble sigui cada cop més protagonista del seu propi desenvolupament i on la prioritat política sigui la millora de la qualitat de vida de totes les persones que hi vivim. Per aquest motiu IPS-CUP també es mostra disposada a iniciar converses i valorar si hi ha prou entesa en base al programa que planteja.

Moltes persones ens han demanat que fem el pas d’entrar a governar però sempre hem contestat que no ho farem per obtenir càrrecs ni per gestionar el programa d’altres. No necessitem un simple canvi de cares. Ni tampoc pensem que siguem ni millors ni pitjors gestors que ningú. Del que es tracta és de començar a canviar el model que ens ha governat fins ara. Som conscients que no hem guanyat les eleccions però, si ens demanen entrar al govern, haurà de suposar coma mínim un canvi prou significatiu.

Salt, 28 de maig de 2015.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: