• [Parquing electoral GRAN]

24/03/2015

El pàrquing de les eleccions

Durant aquesta legislatura Independents per Salt hem formulat vàries preguntes a l’equip de govern sobre el deplorable i lamentable estat del terreny.

Les preguntes es formulaven per qüestionar l'espai privat que s’usa com a pàrquing davant l’escola La Farga (actes de ple abril 2013, març 2014 i octubre 2014). En les dues primeres sempre se’ns va respondre que no es podien fer inversions importants en un terreny que és privat i a més afectat per una reurbanització. L’alcalde ens responia dient que no “voldríem invertir en un terreny que desmuntar-la quan es modifiqui o s’hi actuï definitivament?”

En la darrera, el passat octubre, l’alcalde Torramadé va fer una petita dissertació sobre la conveniència o no de posar diners públics en un terreny privat. Independents per Salt defensàvem i defensem que si aquest terreny s’ha convertit en un “pàrquing públic” el que ha de fer l’ajuntament és vetllar perquè estigui en bon estat i no abandonat com estava. L’alcalde va acabar la seva intervenció dient que ja li semblava bé invertir en un lloc privat per fer-ne ús tots i que ho mirarien.

I tant que ho han mirat! Ho han mirat tan bé que els diners s’han demanat el mes abans de les eleccions. D’aquest pàrquing no se n’ha parlat més des de l’octubre. Han calgut més de sis mesos per trobar els diners. No volem oblidar que en els darrers mesos les comunitats educatives de l’Escola Pompeu Fabra, escola d’adults i persones usuàries de l’Hotel d’Entitats van iniciar una recollida de firmes per a possibilitar aquest arranjament. Un arranjament al que IPS no s’hi oposa, ans al contrari! L’hem reclamat, ens n’hem preocupat perquè l’aparcament sense pagar, al nostre poble costa!

Ara bé, no volem pensar malament però tot sembla indicar que fa força temps que està previst arranjar aquest espai; per això, proposem que un cop arranjat el pàrquing tingui una bona placa o un rètol indicatiu on s’hi pugui llegir “Benvinguts al pàrquing electoral”. Entre nosaltres, no hem d’oblidar que aquest pàrquing s’arranja cada quatre anys i curiosament sempre abans de les eleccions! Hi ha pressa per arreglar el pàrquing perquè el seu estat és lamentable, i s’ha de fer abans d’entrar en període electoral o bé posposar-lo per a l ‘estiu, que de fet és quan més lliure està ja que la majora de persones que l’usen estan de vacances.

Deuen pensar que la ciutadania no té memòria i a sobre és curta de gambals! Senyors, els temps de «la inauguració prèvia campanya» per sort arriben a la seva fi. Què recordarà la ciutadania d’aquests 4 anys? Volem creure que no pas el pàrquing sinó la mala gestió de la Taula d’Habitatge, la poca rendibilitat del Consell de Ciutat, el no suport a la gestió de l’Ateneu o la no direcció del CAES El Canal, entre altres. I això suposant que la subvenció de la Diputació arribi, perquè sinó també se’ls recordarà per haver publicat a doble pàgina l’arranjament del pàrquing que no ha pogut ser.

24 de març de 2015

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: