• [Prohibicio parades png GRAN.]

30/01/2015

IPS denuncia la decisió de CiU de prohibir parades informatives als mercats setmanals de Salt

En relació a la comunicació que se'ns ha fet arribar sobre la suposada regulació de les parades informatives de partits i entitats de caire polític volem fer les següents consideracions:

1. No és excusa, la coincidència de diverses comteses electorals en un mateix any per coartar la llibertat de qualsevol organització d'informar a la ciutadania sobre la seva activitat o els seus posicionaments a la via pública.

2. Ja existeixen multitud de regulacions que procuren garantir l'exercici dels drets de tots els ciutadans. Algunes, per cert, ja molt qüestionables.

3. I si l'excusa són les molèsties que ocasionen les parades informatives als mercats setmanals, no s'entén perquè es prohibeixen a tot el municipi i s'acaben permetent al mercat dels divendres.

En aquesta decisió, no hi veiem tant un interès per al benestar i bon funcionament dels mercats de venda no sedentària, sinó una preocupant intervenció d'un govern municipal i el grup de Convergència i Unió a la llibertat d'expressió d'aquells que molt probablement no disposen de les mateixes eines ni recursos a la hora de fer arribar les seves propostes a la ciutadania.


Independents per Salt
30 de gener de 2015

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: