• [Jtorramade]

02/06/2014

L’alcalde Torramadé plega?

Fa dies vam poder veure als mitjans l’anunci de l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé, respecte la seva intenció de no repetir a les properes eleccions. El que ens va cridar més l’atenció va ser que ho supeditava al desenvolupament urbanístic del sector Vallvera-Sitjar. És a dir, que si finalment es desencallaven els plans urbanístics per aquella zona ja podria plegar tranquil.


No vam saber si agafar-nos-ho com una amenaça: “o aproveu el pla urbanístic o continuo” o fer-nos més preguntes. Per exemple:
-Per què considera feta la feina quan aconsegueixi aprovar el pla urbanístic del Vallvera-Sitjar i no altres temes que preocupen els saltencs?
-Per què no anuncia que plegarà quan hagi reduït significativament la pobresa, les situacions d’exclusió i marginació social al poble?
-Per què no anuncia que plegarà després d’haver aconseguir un centre cívic o l’Ateneu Popular de la Coma-Cros?
-Per què no anuncia que plegarà quan finalment es vagi per davant en la planificació dels centres educatius que es necessiten i aquests tinguin el seu edifici i ubicació definitives?
Etc.

O també ens vénen altres preguntes al cap:
-Sabem que el Sr. Torramadé té paralitzat el pla parcial urbanístic del sector Vallvera-Sitjar des del seu anterior mandat (per manca de majoria) i que hi pretenia ubicar 1600 pisos. És un deute amb els promotors immobiliaris de la zona, per no haver aprovat el pla, el que ha de saldar abans de plegar?

El Sr. Torramadé es permet el luxe d’afirmar quins grups polítics són aptes per governar i quins no, però en canvi constatem que les seves prioritats de govern estan bastant allunyades dels interessos de les persones de Salt. Independents per Salt
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: