• [Sindic GRAN.]

25/10/2013

IPS PORTA LA DENÚNCIA DE LES FONTS D’AIGUA DE SALT AL SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA.

Independents per Salt (IPS) ha presentat una queixa formal al Síndic de Greuges de Catalunya per tal de denunciar la situació que s'està donant al poble de Salt (Gironès) i que es considera molt greu per la vulneració d'un dret tant bàsic com és el de l'accés a l'aigua.

A l’estiu, després de repetides demandes a l’equip de govern i fins hi tot de la presentació d’una moció al plenari, IPS va endegar una campanya per aconseguir fer reflexionar a l’Ajuntament i revertir aquesta situació. Aquesta va constar de diverses accions a les mateixes fonts tancades i la realització d’un vídeo que sintetitza els principals motius per a l’obertura immediata d’aquestes.

“Davant la negativa reiterada a escoltar la nostra proposta d’obertura de les fonts, el grup municipal que represento ha decidit presentar una queixa formal al Síndic de Greuges” declara Ferran Burch cap de llista d’IPS. Per això, continua dient el mateix Burch: “esperem que el Síndic realitzi les accions pertinents per garantir el que és un dret universal recollit a la Declaració dels Drets Humans i que a Salt, amb una situació social complicada, s’està vulnerant greument”.

Informació complementària:
- Vídeo
- Galeria de fotos
- Mapa fonts de Salt

Salt, 24 d’octubre de 2013
INDEPENDENTS PER SALT
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: