• [Brams concert GRAN.]

03/10/2013

Concert solidari amb els docents de les Illes en motiu dels 10 anys de la CUP a Girona

Els beneficis de l’acte, en què actuaran els grups Brams, Pirat’s Sound Sistema i Les Abstentes, es destinaran a la caixa de resistència dels docents illencs en lluita

La CUP de Girona ha organitzat un concert solidari (cartell) per celebrar els seus 10 anys d’existència, els beneficis del qual es destinaran a la caixa de resistència dels docents de les Illes que estan en vaga indefinida. L’acte, que s’ha organitzat amb la col·laboració d’Independents Per Salt (IPS), tindrà lloc el proper divendres 4 d’octubre a La Mirona de Salt, i comptarà amb les actuacions dels grups Brams, Pirat’s Sound Sistema i Les Absentes.

Així, aprofitant la celebració del seu desè aniversari, la formació s’ha volgut sumar a la campanya de recollida de fons que han iniciat els docents de les Illes per tal de sufragar les despeses generades per la vaga indefinida que han iniciat contra la política educativa del govern de Bauzá. Les entrades del concert, que valdran 6€ si es compren de forma anticipada i 8€ a taquilla, es poden adquirir per internet a través del web de La Mirona (compreu-ne), i també al Casal Independentista El Forn, el Casal de Joves 4 Rius i la botiga Tallaferro.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: