• [Viacatalana GRAN.]

01/08/2013

Als governants de Salt
NO SOM TONTOS

En el ple de l'Ajuntament de Salt del passat 29 de juliol vam comprovar el grau de paternalisme d’uns governants davant dels que consideren uns súbdits ignorants. Per posar uns exemples:

a) La contradicció d'un ajuntament adherit a l'Associació de Municipis per la Independència que no vol donar suport a la cadena humana del proper 11 de setembre. Els recomanem que es mirin una mica les enquestes i veuran que es penalitzen sobretot aquells partits que juguen a l’ambigüitat (CiU i PSC). El poble vol les postures clares i que no se l’enganyi més. Senyors/es de CiU, a Salt també se’n prendrà nota.

b) L’ajuntament d’un poble amb uns índex de pobresa elevats que nega fins i tot l’aigua de les fonts públiques, aquesta vegada sota l’excusa del mosquit tigre. El que no han dit és que el document publicat per la Generalitat l’abril de 2011 titulat "Estratègia per la prevenció i el control del mosquit tigre a Catalunya", a les pàgines 22 i 23 explica clarament quines són les mesures preventives en espais públics i les recomanacions pel discent per a elements públics urbans..... i EN CAP CAS parla de tancar fonts. A part que no s’entén, dins d’aquesta lògica, que es mantinguin obertes les de l'Era del Cigarro, el Pla dels Socs o la font ornamental de la plaça Sant Jaume.

c) D’aquest ple de juliol també cal lamentar que CiU segueixi en la línia de l'anterior govern del PSC i mantingui un pla urbanístic amb una densitat de més de 68 pisos per hectàrea al Barri dels Escriptors. El temps transcorregut sense que hi hagi hagut cap moviment prescriu l’aprovació anterior i faculta l’ajuntament per començar de cap i de nou un pla que respongui a les necessitats reals amb la participació veïnal.

d) I finalment cal dir que el debat sobre les formes de la portaveu de la PAH en el qual s’escuden no ens desviarà del problema que tenim respecte els desnonaments i les dificultats d’accés a l’habitatge que colpegen moltes famílies de Salt ni tampoc de constatar que l’ajuntament està lluny d’abordar-lo.

En conclusió. Els governants del nostre ajuntament creuen que som tontos i ens governen com a tals: menteixen, manipulen i fan un discurs diferent segons bufa el vent, les ordres de dalt o segons si governen o estan a l’oposició. Però un dia s’acabarà. NO SOM TONTOS.

Salt, 31 de juliol de 2013.
Independents per Salt

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: