• [Blocsalt GRAN.]

23/03/2013

A SALT EL POBLE S'ORGANITZA
contra el segrest dels seus drets i de les seves expectatives

L'estafa al poble treballador, les polítiques de saqueig i apropiació dels béns i serveis públics i l'empobriment de la majoria de la població està tensant el clima social i constatant que ja no ens serveixen vells models basats en la desigualtat. Amb l'agudització de la cobdícia desmesurada el poble està prenent consciència que només amb l'autoorganització, la unió i la solidaritat de la gent podrem canviar un model injust que avui dia ni amb prou feines permet sobreviure a moltes famílies mentre assistim al circ de l'estafa i la corrupció generalitzada.

A Salt, una colla de gent organitzada a través de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha decidit fer un pas més en l'acció. Si ens segresten el dret a l'habitatge ens el prendrem. Si ens segresten les nostres possibilitats de progressar, de sobreviure fins i tot en allò més bàsic -l'alimentació-, ens la procurarem. No assistirem impassibles al drama diari de moltes famílies pensant que no s'hi pot fer res, com si el que succeeix fossin lleis naturals. I tant que es pot!!!

Demanem al poble de Salt que faci pinya per frenar aquest segrest dels nostres drets i de les nostres expectatives de vida.

Independents per Salt
23 de març de 2013.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: