• [Assembleaipspressupostos GRAN.]

17/01/2013

Ple sobre pressupostos municipals

Els pressupostos municipals d'enguany es van presentar al ple del mes de desembre, com mai s'havia vist. S'ha de dir però que hi estàvem obligats per les condicions que imposa l'estat en aquesta croada per a la reducció del dèficit que està liderant europa.

Aquest any (a diferència de l'any passat en què ens vam abstenir), Independents per Salt va votar en contra d'aquests pressupostos. Al nostre parer, malgrat no disposar dels ingressos que fa uns anys permetien a l'ajuntament realitzar multitutd de projectes, creiem que l'equip de govern no ha escoltat ni ha recollit les propostes que des del nostre grup es van fer l'any passat i que s'han fet des de l'aprovació dels últims pressupostos.

Malgrat haver-ho demanat repetidament vam tenir escassament 10 dies per estudiar i valorar el nou pressupost. Temps que considerem absolutament insuficient per valorar-los adequadament i plantejar propostes de millora. Hem de tenir en compte que cap component d'Independents per Salt es dedica exclusivament a la política i per tant hem de treure temps d'on es pugui.


Amb tota aquesta situació, vam fer l'esforç i el resultat va ser el següent:
  • No hem percebut cap indici de permetre la participació... ni amb els partits de l'oposició ni molt menys amb la ciutadania. Per CiU la població ja participa prou quan vota cada 4 anys a les eleccions...
  • En les mínimes inversions o projectes que es mantenen o inicien, no veiem una línia que prioritzi els barris, les entitats i les persones. En canvi sí que constatem la completa dependència dels deutes financers.
  • En definitiva poca sensibilitat per atendre i incorporar les nostres propostes per aconseguir un vot afirmatiu als pressupostos.
Vídeo: http://goo.gl/uAxjB

gener de 2013
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: