• [Diputacio gi GRAN.]

10/12/2012

D'ASSETJAMENTS, NEGOCIACIONS, SOPARS DEMOCRATACRISTIANS, PRESIDENTS DE LA DIPUTACIÓ i CÀRRECS DE CONFIANÇA

Fa dies ens vam assabentar pels mitjans de comunicació d'un creuament d'acusacions greus entre l'alcalde de Salt, president de la Diputació de Girona, president d’Unió Democràtica de Catalunya a la demarcació de Girona i a la comarca del Gironès, el Sr. Jaume Torramadé i la presidenta de l'agrupació local, també d'Unió Democràtica, i càrrec de confiança com a assessora (no sabem de què) a la Diputació de Girona, la Sra. Minerva Amador.

Independents per Salt, com és de suposar, no va participar en el sopar electoral de CiU ni en les presumptes negociacions posteriors. Per tant, només sabem dels fets per les declaracions als mitjans d’ambdues versions i les converses de safareig que aquests dies corren pel poble. Considerem doncs, que manifestar-se alegrement sobre uns fets que desconeixem pot ser un acte d’irresponsabilitat.

Independents per SaIt té una postura molt clara i contundent en contra dels abusos en general i especialment sobre aquells col•lectius -com el de les dones- que més reiteradament els pateixen. En canvi aquests dies hem pogut observar que aquest és un tema molt donat a frivolitats, moralismes i electoralismes. I en cap d'aquests terrenys tenim intenció de moure'ns-hi.

Independents per Salt demana que s'aclareixin el més aviat possible els fets denunciats. I també si s'ha intentat pagar amb fons públics una sortida negociada o si hi ha hagut un encobriment de tot plegat per part dels regidors assistents al famós sopar. Alhora exigim que s'investiguin les irregularitats que segons les informacions aparegudes aquests dies asseguren que hi ha hagut en el sí de la Diputació de Girona.

Si alguna cosa s’ha posat de manifest amb tot aquest escàndol, és la gran quantitat de càrrecs a dit, que no sabem ben bé què fan, i que paga la ciutadania mentre li retallen els serveis públics. Uns càrrecs que es reparteixen entre els afiliats i amics dels grans partits polítics.

Independents per Salt considera que quan es produeixen abusos de poder és precisament perquè hi ha una acumulació de poder, una permissivitat social i una falta de control democràtic en la forma d'exercir-lo. Exigim que s'acabin les duplicitats de càrrecs a diferents administracions. I exigim que es dissolguin les diputacions provincials com a administracions anacròniques d'imposició espanyola, sense sentit territorial i que esdevenen un niu d'amiguismes, clientelismes i de dilapidació dels diners públics que farien més servei directament als ajuntaments.

 

Salt, 7 de desembre de 2012.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: