• [Cup ppcc GRAN.]

23/10/2012

INDEPENDENTS PER SALT DÓNA SUPORT A LA CUP

Independents per Salt donarà suport a la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Independents per Salt és un partit polític estrictament saltenc, independent, d’esquerres i independentista, i està format per persones diverses provinents sobretot del teixit associatiu saltenc. Més enllà de Salt però, la CUP sempre ha estat el nostre referent a nivell nacional.

Considerem que és un encert que la CUP es presenti a les eleccions al Parlament de Catalunya (de fet pensem que ja s’hi hauria d’haver presentat a les anteriors). La CUP és l’independentisme de sempre (fa 25 anys cap altre partit polític ho plantejava) que s’ha caracteritzat per haver estat fent una feina de base, implicant-se en els moviments socials, de defensa del territori, al mig de la cultura popular, etc. en general en el teixit associatiu del nostre país. Aquesta feina d’extensió de l’independentisme conjuntament amb una alternativa d’esquerres al model que ens ha governat fins ara, ha estat sovint capitalitzada per altres formacions polítiques que després han defraudat les expectatives generades quan han tocat el poder.

És hora ja, per tant, que l’independentisme de base entri amb la seva pròpia veu al Parlament de Catalunya. Pensem que és una gran oportunitat. I és que ja és hora que la veu del carrer tingui més vehicles d’expressió i sobretot que siguin diferents. Diferents als que s’apunten al carro de la mobilització ciutadana a última hora i després miren de negociar escenaris possibles perquè no canviïn massa les coses. Ja n’estem bastant cansats.

Aquest darrer 11 de setembre va haver-hi una manifestació sense precedents, com ho va ser també l’onada de consultes sobre la independència. Esperem que aquesta vegada la resposta política estigui a l’alçada de les circumstàncies.

Tampoc hem parat de mobilitzar-nos contra aquesta estafa que anomenen crisi i contra les polítiques que fan que sigui el poble treballador qui pagui allò que altres han provocat.

Cal que la independència del nostre país vagi acompanyada d’un model diferent: d’una economia al servei del poble i no dels poderosos, d’un model de desenvolupament que respecti el nostre entorn natural, que estigui pensat per millorar la qualitat de vida de les persones que vivim en aquest territori i no per especular, d’una democràcia de veritat on realment siguem tota la ciutadania els que decidim el futur que volem.

És una qüestió de justícia; és qüestió que els nostres esforços valguin la pena i també perquè no es podrà aconseguir un gran suport a la independència si aquesta no respon als interessos del poble català.

Ho volem tot! Portem la veu del carrer al parlament!

INDEPENDÈNCIA!!!

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: