• [Img 8541 GRAN.]

20/09/2012

ARCADI OLIVERES EXPOSA A SALT UN ALTRE CAMÍ PER SORTIR DE LA CRISI

Aquest vespre l'economista i activista social Arcadi Oliveres ha efectuat una conferència al Teatre de Salt de la mà d'Independents per Salt.
El president de Justícia i Pau ha desglossat en 3 grans blocs els principals arguments per a un canvi de paradigma al nostre país. Concretament ha parlat de la situació econòmica actual, la immigració i la independència.

En un país en pràctica fallida, Oliveres ha recordat amb tota mena de dades i exemples que les mesures d'austeritat adoptades tant des de la Generalitat com des de el govern de l'estat es podrien evitar prenent mesures valentes en contra dels beneficis i proteccions de què gaudeixen principalment la banca i les grans fortunes.

En el segon punt, ens ha refrescat també quin ha estat el paper dels estats i els poders econòmics en la promoció de la immigració, en què primant un rendiment econòmic a curt termini, s'ha obviat completament l'impacte que aquesta política podria tenir en els països i pobles receptors.

I en l'últim bloc i després de la gran manifestació viscuda aquesta diada, Arcadi Oliveres ha recordat que malgrat la crisi econòmica ha fet acostar molta gent a les tesis independentistes, cal que no reduïm aquest anhel només a factors econòmics, sinó que cal ser tant o més independentista en situacions financeres sanejades. Cal que defensem la llengua, la cultura i multitud de coses més que fan que els catalans tinguem una idiosincràsia concreta.

13 de setembre 2012
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: