• [Presidentsdipu GRAN.]

24/08/2012

Algunes incoherències de l'alcalde de Salt

El passat dia 23 d’agost sortia publicat al diari “Ara” que tres dels quatre presidents de les diputacions provincials assistirien a la manifestació independentista convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el proper 11 de setembre a Barcelona. I resulta que el president de la Diputació de Girona és el nostre alcalde, Sr. Jaume Torramadé.

Des d’Independents per Salt en alegrem molt que l’alcalde del nostre municipi s’hagi decidit a participar en manifestacions independentistes. Ara bé, pensem que perquè realment sigui útil l’extensió de l’independentisme a sectors i persones que  fins ara no se’n reclamaven cal que existeixi una coherència en el dia a dia, i no només sortir a la foto. És com aquells, i aquelles, polítics/es que es fan la foto damunt d’una bicicleta per la campanya electoral però mentrestant rebutgen les propostes per avançar cap a una mobilitat més sostenible.

En el cas que ens ocupa el Sr. Jaume Torramadé és el responsable de vetar l’adhesió de Salt a l’Associació de Municipis per la Independència. Aquesta va ser una proposta que va presentar IPS en forma de moció al ple de l’Ajuntament i que va resultar guanyadora però no amb una majoria suficient que hagués estat possible si el Sr. Torramadé i el seu grup s’haguessin decidit a recolzar-la.

És el mateix grup que fa propaganda i envia butlletins en castellà perquè considera que la gent de Salt devem ser molt ignorants i no entenem la llengua catalana. D’aquesta manera la llengua pròpia d’aquest país va perdent utilitat i ús social dia a dia.

Per tant, ens alegrem que cada dia hi hagi més gent que s’adoni de la necessitat de ser independents però cal estar alerta amb els que diuen una cosa en un context però actuen seguint altres interessos. O com ho deia Marx, Groucho Marx: “tinc uns principis però si no li agraden en tinc una altres”.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: