• [Salt2 GRAN.]

24/04/2012

IPS denuncia la violència dels mossos en el desnonament d'una família de Salt

Avui diada de Sant Jordi hem hagut de lamentar novament l'actuació desproporcionada dels Mossos d'Esquadra en el desallotjament d'una família amb dues criatures petites.

Independents per Salt, ha assistit aquest matí a la concentració organitzada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per tal d'evitar el desnonament d'una nova família de Salt. L'actitud pacífica i la resistència passiva que han exercit els concentrats en tot moment no han estat suficients per evitar el desnonament de la família i encara menys per evitar una càrrega policial desproporcionada que ha acabat amb diversos ferits i alguns d'ells hospitalitzats. Per a efectuar aquest desallotjament s'han desplaçat al Grup Sant Jaume de Salt set furgonetes d'antiavalots dels mossos d'esquadra.

Des del mes d'octubre del 2011 que el nostre grup reclama a l'Ajuntament de Salt tot un seguit de mesures per mirar d'evitar situacions com les que s'han viscut avui. Fa molt de temps que se'ns diu que "ja estem fent coses" però el cert és que fins a dia d'avui ningú de l'equip de govern ens ha explicat quines són "aquestes coses" i tampoc s'ha convocat la Taula de Mediació que es va aprovar a la moció del mes d'octubre.

Des d'Independents per Salt denunciem públicament l'actuació dels Mossos d'Esquadra d'aquest matí i emplacem al govern local a prendre accions urgents perquè situacions com aquesta no es tornin a repetir. Si el dret a l'habitatge existeix, què estan fent els nostres governants per garantir-lo?

Donem tot el nostre recolzament a les persones afectades i a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per lluitar cada dia per millorar la justícia social del nostre país.

23 d'abril de 2012

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: