• [Cartell salt antiracista 05 internet GRAN.]

18/01/2012

En defensa de les persones que lluiten contra el racisme a Salt

Ara fa uns dies va sortir als mitjans de comunicació que dues de les persones assistents a la manifestació que hi va haver a Salt el passat 27 d’agost contra el feixisme i el racisme han estat multades amb 4.500€ cadascuna. S’ha al•legat que la manifestació no havia estat comunicada al Departament d’Interior i se’ls ha considerat organitzadors sense que ni tant sols s’hagués produït cap identificació in situ.

Hem de dir que Independents per Salt no vam asssitir a aquella manifestació per diversos motius però sobretot perquè no vam considerar que en aquell moment fos la resposta més encertada a les provocacions que ens oferia el Sr. Josep Anglada en aquells dies d’estiu.

Tot i així considerem totalment desproporcionat i fora de lloc una multa de 4.500€ a unes persones per assistir a una manifestació i que el procediment hagi estat buscant en fitxers policials de persones que participen en moviments socials per buscar caps de turc.

Tal com diu la moció: “Al marge de la resposta que cadascú consideri més idònia davant dels que promouen la divisió i la confrontació, les persones actives en la defensa d’una bona convivència no són els perillosos. Que no ens confonguin”.

Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: