• [Despres escrutini GRAN]

24/05/2011

Bones i males notícies a Salt

Després d’aquestes eleccions municipals el primer que volem fer des d’Independents per Salt és agrair el suport rebut de molts centenars de saltencs i saltenques.

Aquestes no eren unes eleccions fàcils. Després de molts anys IPS es tornava a presentar en solitari i amb un nou cap de llista. Al mateix temps, en un context de força crispació al poble, no era senzilla l’entrada d’una opció política que no fa populisme, que no utilitza la immigració de forma demagògica. Per tant la satisfacció és molt gran al constatar que a Salt també hi ha un gruix de població amb capacitat de pensar per si mateixa, de ser crítica, de ser receptiva a un missatge més complex de la situació en la que ens trobem i de com afrontar-la. Però IPS no ha guanyat les eleccions. I considerem que ser l’única opció d’esquerres que ha pujat no és una bona notícia, de la mateixa manera que no ho és l’ascens de la ultradreta.

Hem repetit que a Salt cal començar un altre camí, però constatem que amb els resultats globals, els missatges d’aquesta campanya electoral i unes formes que demostren que hi ha ben poca cultura democràtica, avui estem més a prop de la crispació i la fractura social que no d’aquest nou camí que proposem.
El nostre objectiu és crear una alternativa al model que ens ha governat sempre i que ens ha dut on estem, tot sumant a cada vegada a més persones i voluntats en aquesta tasca. Tot i així hem adquirit una responsabilitat i haurem d’analitzar si és possible incidir en aquest context, i de quina manera, en allò que pensem que és més necessari i urgent per Salt en els propers quatre anys. No serà fàcil, tampoc ho era mantenir-nos i augmentar la representació, però confiem que el suport de bona part de la ciutadania segueixi més enllà de les votacions. Independents per Salt segueix obert a un contacte permanent amb els saltencs i saltenques i a seguir sumant en aquest projecte.

Gràcies a tothom.


Independents per Salt
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: