• [Ferrancostat GRAN]

12/05/2011

Amenacen amb un bat de beisbol el cap de llista d’IPS

La passada nit de dilluns unes persones vinculades a Plataforma per Catalunya van baixar d’un cotxe a la zona de la Maçana de Salt i van increpar el candidat d’Independents per Salt i a un altre membre de la llista que estaven encartellant tot proferint amenaces amb un bat de beisbol.

Per sort es va poder calmar als individus i l’incident no va acabar amb agressions. Tot i així, aquella mateixa nit i la darrera, el material que des d’Independents per Salt tenim distribuït pel poble ha sofert atacs: s’han estripat pancartes, arrencat plafons i fins i tot han anat a la seu electoral d’IPS a arrencar el rètol de la candidatura.

La proliferació de grups d’ultra dreta en aquestes eleccions municipals, que curiosament tenen la seguretat com a principal discurs, estan provocant que ens sentim insegurs en la tasca de donar a conèixer el nostre missatge. No sabem si és el preludi del que pot passar a Salt amb l’entrada d’aquestes opcions.

Des d’Independents per Salt trobem intolerables les amenaces i sabotatges que estem sofrint en aquesta campanya i per això volem denunciar-ho públicament.
Independents Per Salt - CUP Salt
Ens pots trobar a:
Casal independentista de Salt
Carrer Llarg 41
17190 de Salt

independentspersalt@gmail.com

Enllaços: